Klantenservice

Zendtermijn
Meestal worden onze producten binnen 2 werkdagen verzonden. Echter houden wij onze voorraad klein waardoor het voor kan komen dat het product eerst nog vanuit de leverancier moet komen. Dan duurt het 2 werkdagen langer.

Verzendinformatie
Onze pakketten worden verzonden door DHL. Het tarief voor de verzendkosten bedraagt € 4,95. Wij hanteren een levertijd van maximaal 5 werkdagen. Zodra jouw bestelling verzonden is ontvang je een e-mail met daarin de bevestiging van de verzending en een track & trace code. 

Ophalen
Woon je in Rotterdam, Barendrecht of Ridderkerk? Dan kun je jouw bestelling ook afhalen. Dat scheelt weer verzendkosten. Het ophaal adres is Groene tuin 281a.


Ruilen
Ben je niet tevreden met het bestelde artikel? Geen probleem. Voor het ruilen van artikelen heb je na ontvangst 14 dagen de tijd om het artikel retour te sturen. Maak gebruik van de retourprocedure zoals hieronder beschreven en plaats een nieuwe bestelling via onze webshop. Wij zullen direct het artikel naar jou toe sturen.

Retourneren
Natuurlijk streven wij naar tevreden klanten. Mocht je je toch bedenken of niet tevreden zijn over je aankoop of is een artikel beschadigd, dan kun je dat binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Hiermee kan de koopovereenkomst worden ontbonden. Indien een artikel dusdanig onnodig is beschadigd, geopend, gedragen of ontbreekt de sealing, zal de koopovereenkomst niet worden ontbonden.
Stuur een email naar hello@houseoflovina.com om je retour aan te melden. Vergeet niet het ordernummer te vermelden.

De verzendkosten voor het retourneren worden niet vergoed door House of Lovina, deze zijn dus voor rekening van de consument. House of Lovina is niet aansprakelijk voor beschadigingen en/of zoekraken van artikelen die retour worden gestuurd. Vraag daarom altijd om een verzendbewijs van je zending en bewaar deze goed. 

De voorwaarden voor het retourneren van artikelen zijn:

  • Artikelen dienen binnen 14 dagen na ontvangst te worden geretourneerd
  • Artikelen zijn niet gebruikt, onnodig beschadigd of geopend
  • Artikelen moeten worden geretourneerd in originele verpakking
  • De labels en/of sealing mogen niet zijn verwijderd

Je kunt jouw retour volgen zodra deze is ingeleverd bij een DHL afleverpunt. Zodra wij het artikel hebben ontvangen, zullen wij bij goedkeuring van de retour het aankoopbedrag terugstorten op het rekeningnummer waarmee de aankoop is gedaan.

Garantie
Wij streven ernaar om klanten tevreden te stellen door het bieden van kwaliteit en service. Indien er toch een beschadigd artikel bij zit, dan kun je een beroep doen op garantie. Wanneer een artikel niet voorradig is, wordt het aankoopbedrag teruggestort of bestellen we een nieuw artikel bij de leverancier. Een beschadigd artikel of garantieverzoek kun je melden door een e-mail te sturen naar hello@houseoflovina.com en vermeld hierbij het ordernummer en de reden waarom je je beroept op garantie. Wij zullen een bevestiging sturen en instructies geven over de vervolg handelingen.

Klachten
Wij vinden de kwaliteit van onze artikelen enorm belangrijk en proberen altijd een zo goed mogelijke service te verlenen en onze website up-to-date te houden. Helaas kan het voorkomen dat je niet tevreden bent. Neem in dat geval contact op met onze klantenservice via hello@houseoflovina.com en wij zullen ons uiterste best doen om je klacht binnen 2 werkdagen te beantwoorden.