Over

About

Hi! Ik ben Gina, oprichtster van House of Lovina.

Toen ik ongeveer 25 jaar was stopte ik met de pil en kreeg ik ineens last van hormonale acne. Na jarenlang verschillende soorten gezichtsverzorging te gebruiken en verschillenden diëten te testen, kwam ik uit bij gezichtsverzorging zonder chemicaliën en andere rommel. Ik merkte dat mijn huid daar flink van opknapte. 

Omdat ik weet dat goede verzorging alleen niet de oplossing is,  ben ik mij gaan verdiepen in een holistische leefstijl en heb ik een opleiding Orthomoleculaire Voeding & Suppletie gevolgd. Zeker nu ik bijna 40 word, vind ik het heel erg belangrijk om goed voor mijn lijf en mijn mentale gezondheid te zorgen. Ook merk ik dat mijn huid nu een andere behoefte heeft dan 10 jaar geleden en deze extra verzorging nodig heeft.

Naast goede voeding, suppletie, beweging en voldoende nachtrust, is goede gezichtsverzorging een heel belangrijk onderdeel van een gezonde huid.
Nu heb ik zelf heel veel moeite om alle aspecten in balans te houden (vooral mijn voeding), maar goede huidverzorgingsproducten gebruiken is in ieder geval iets wat ik iedere dag kan doen om mijn huid te verbeteren, zonder dat dit extra moeite kost.

Bij House of Lovina kun je terecht voor mooie producten die kwalitatief goed zijn en waar vooral geen rommel in zit. Al onze producten zijn natuurlijk, biologisch en 100% vegan. Producten waar je je goed bij voelt, dat wilt toch iedereen?

Wil je meer informatie over een merk? Klik dan op het kopje ‘merken’.

Op onze Instagram pagina kun je informatie vinden over hormonen, de huid, leefstijl, mentale gezondheid, voeding en natuurlijk skincare. Ook zal ik wekelijks op mijn Blog schrijven over een van deze thema’s.

Wil je meer weten over onze producten of wil je advies over welke producten je het beste kunt gebruiken voor jouw huid? Stuur ons dan een mailtje: hello@houseoflovina.com of een dm via Instagram.