Waarom House of Lovina?

House of Lovina

Een online Clean Beauty Boutique, waarom?

Ik verdiep mij al een tijdje in een betere gezondheid. Niet alleen van binnen, maar ook van buiten. Wie mij kent weet dat ik al jaren last heb van een slechte huid. Dit komt doordat ik jaren geleden stopte met de pil. Sindsdien ben ik op zoek naar allerlei manieren, middeltjes en wondertjes om dit probleem op te lossen.

Door op mijn voeding te letten, veel dingen te schrappen in mijn eetpatroon (zoals varkensvlees, chocola en zuivel) en mijn huid goed te verzorgen, werd dit minder. Helaas is het nooit weggegaan en is het, het afgelopen jaar zelfs nóg erger geworden. Dit heeft dan weer andere oorzaken (stress, want ondernemen is best stressvol :-))

Zo kwam ik afgelopen jaar in contact met twee hele mooie clean beauty merken.
Mielēv uit Griekenland en Skean uit Italië. 
Beiden merken hebben en onwijs mooie filosofie. Skincare met échte aandacht voor je huid en voor jou als vrouw, ze maken alleen gebruik van natuurlijke producten of op zijn minst biologisch.

Zij hadden nog geen agentschap in Nederland en nu kan ik met trots zeggen dat ik de officiële distributeur ben van deze twee merken in Nederland! Hoe leuk! Deze twee merken verkoop ik dus ook in mijn webshop House of Lovina.

Maar je kent mij, alleen skincare is saai! Het moet een totaalconcept worden. House of Lovina staat in het teken van selfcare, feel good en Joy & Happiness.
Dat betekend dat er allerlei producten bij zullen komen die bijdragen aan dit gevoel. Producten om jezelf mee te verzorgen, waar je mee kunt relaxen en waar je simpelweg blij van wordt als vrouw!

Dus voor nu kun je bij House of Lovina terecht voor 100% vegan skincare producten en binnenkort voor andere producten en giftsets.

Klik hier om de shop te bekijken!

Wil je op de hoogte blijven van mijn verhaal en van de ontwikkeling van House of Lovina? Volg ons dan op Instagram 

Daarnaast is het ook heel lief als je mijn account wilt delen <3

Veel liefs,
Gina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *